Juni-tilbud på Strømsholts DE UNDERJORDISKE (inden d. 30. juni;-))

Så er datoen sat for den officielle udgivelse af paperback-udgaven til Thomas Strømsholts gotiske novellesamling De underjordiske: 30. juni 2011. Jeg havde jo håbet på at få lavet trailer nr. 2 til at annoncere den nyhed, men det har jeg desværre ikke haft overskud til i denne eksamenstid. Så det bliver altså det skrevne sprog:-)

Der er dog en god nyhed for de hurtige: Hvis du går ind på forlagets hjemmeside hplmythos.dk og betaler bogen allerede nu, så får du et par ekstra goder oveni købet. Normalprisen fra og med d. 30. juni er kr. 149,00, men køber du den via hjemmesiden inden, så får du den for kr. 129,00 — og du får oven i købet en til lejligheden særudgivet spritny novelle fra Thomas Strømsholt! Dét er da et tilbud, der er til at forstå, ikke?

Dette udgivelsestilbud udløber onsdag d. 29. juni 2011, kl. 23.59, så jeg vil anbefale enhver med interesse i et godt og stemningsmættet gotisk gys at slå til nu. Det fås ikke bedre.

Nå ja… Og du får bogen tilsendt til modtagelse på selve udgivelsesdagen. (Okay, bestiller man sent d. 29. juni, så når jeg ikke at afsende bestillingen i tide — men ellers får man bogen d. 30. juni;-))

Jeg er meget stolt af denne udgivelse, og håber at Strømsholt fortsætter med at få den anerkendelse, han fortjener. Han er en unik forfatter i det danske landskab, uanset hvordan man vender og drejer det. En paperback-udgivelse, som koster mindre, men indeholder de samme litterære kvaliteter som hardcover-udgivelsen, kan forhåbentlig hjælpe dét ønske i at komme nærmere sin opfyldelse.

Fik jeg nævnt, at det er her, det foregår?:

http://www.hplmythos.dk/

More later, som man siger på nydansk…

(Yes, this post was in Danish. An English one will come later this week.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s