GOTISK KRIMI: Patrick Leis’ UDRENSNING og A. Silvestris AL KØDETS GANG

Leis_Silvestri_gotiskkrimi2015_fællesbanner

(Banner designet af Patrick Leis, lånt med tilladelse.)

Det er en stor ære at præsentere forlagets to nye gotiske krimier. To meget forskellige, men begge nervepirrende og uhyggelige, romaner. Er du til krimier? Så er de for dig. Er du generelt til thrillers? Så er de til dig. Er du til horror? Ja, så er de også til dig.

Patrick Leis: UDRENSNING

Europæiske storbyer hærges af mordbrande. Gerningsstederne er tilsyneladende tilfældigt valgt, men fremgangsmåden er ens og hver gang kræver ilden dødsofre. Agent Vögel eftersætter brandstifteren, men snart står det klart, at han ikke er den eneste, der er på jagt… Og dækker flammerne i virkeligheden over noget ganske andet?

UDRENSNING er en hæsblæsende og skræmmende thriller, hvor spændingen øges efterhånden som mordene breder sig i Europa, skrevet af en af Danmarks mest aktive og dygtige spændingsforfattere, Patrick Leis.

A. Silvestri: AL KØDETS GANG

“Synes du, at vi skal sammen ned i kælderen, Søren?”

Hvad skete der med Mathias?

Søren flytter ind i barndomshjemmet på Bringe Allé for at passe sin syge, demente mor. Et hjem, som huser skygger og fortrængte minder. Et sted, der hjemsøges af ekkoet fra fortidens fester og fortidens synder. Et hus, hvor der vokser vedbend på facaden og græsset gror vildt. Et hjem med et gyngestativ i baghaven og en dyb, mørk kælder. En bygning, hvor familie betyder alt. Søren har ikke lyst til at være der, men han lokkes af den store arv.

En dag banker Onkel Holger på døren.

“Hvor meget husker du?” spørger han.

AL KØDETS GANG er en gotisk krimi. En uhyggelig historie om at ingen undslipper fortiden. En moderne horrorfortælling såvel som et realistisk drama. A. Silvestri har modtaget legat fra Statens Kunstfond og skriver ubesværet i mange genrer.

UDRENSNING og AL KØDETS GANG kan begge købes på forlagets hjemmeside. De er ligeledes at finde i TarupCentrets Bog & Idé boghandel. De vil også snart være at finde i andre boghandlere — og hvis ikke i fysisk form, så kan du bestille bøgerne hjem. Sidst, men ikke mindst, vil bøgerne også i den nærmeste fremtid dukke op i diverse online-butikker.

Du kan også allerede glæde dig til nyheden der præsenteres i næste uge… Endnu en gotisk krimi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s