GOTISK KRIMI: Anders Edalis’ NÅR TIDEN ENDER + SPOKEN WORD-arrangement

NårTidenEnder_fullcover_small

Det er med glæde og stolthed, at H. Harksen Productions kan præsentere den næste gotiske krimi: NÅR TIDEN ENDER, skrevet af debutanten Anders Edalis. Og sikke en debut. Mere end 400 sider roman i lækker hardcoverformat.

Her er teksten fra bogens bagside:

“NÅR KLOKKEN SLÅR MIDNAT, SÅ ENDER VERDEN”

Hvad betyder de mystiske ord? Hvad er deres relation til den glemte legende om Klokkekvinden, som varsler en nært forestående død for den, der drømmer om hende? Og hvorfor er der altid knuste ure i nærheden?

Sammen med den hemmelighedsfulde Diana begiver romanens navnløse fortæller sig ud på en forunderlig rejse for at finde svar på sine spørgsmål. De konfronteres med metafysikkens og drømmenes verden, hvor virkelighedens tynde fernis langsomt krakelerer. Undervejs møder de den dødsfikserede dukkemager Mortin Meyer, hans stumme hustru Monica, Fjolset og Temanden, der gentagne gange giver kryptiske ledetråde.

NÅR TIDEN ENDER er en filosofisk krimi, hvor eksistentielle spørgsmål er omdrejningspunktet for mystiske dødsfald. Hvad er identitet? Hvad er eksistens? Hvad er tid? Hvad er døden?

Hvem er Klokkekvinden?

NÅR TIDEN ENDER er første bind i tobindsværket LEGENDEN OM KLOKKEKVINDEN.

ANDERS EDALIS (f. Odense) debuterer som forfatter med dette værk. Udover forfattervirket er han cand.mag. i filosofi og trommeslager i bandet Encyrcle.

Bogen udkommer mandag d. 24. august og kan forudbestilles på forlagets hjemmeside. Kan du ikke vente, ja så kan du også købe den til særpris til Spoken Word-arrangementet i Odense, som H. Harksen Productions har stablet på benene sammen med Klub Golem og Spoken Word-festivalen, GOLEM NIGHT: GOTISK GYS OG GRU. Det foregår i Studenterhuset Odense, kl. 22.30-00.00. Det er gratis at komme og overvære denne unikke blanding af litteratur-oplæsning og musik.

11846594_10152914085276246_2465204336780816617_n

Oplæsningen står Anders Edalis for sammen med andre spændende forfattere: Niels Ole Busk, A. Silvestri, Nikolaj Johansen og undertegnede. Musikken står Ras Bolding for, både imellem oplæsningen og som stemningsmusik. Det vil være nogle bekendt, at Ras skrev det episke musikstykke “Pix” til forlagets roste nygotiske antologi PIX tilbage i 2013. Det opføres nu for første gang nogensinde live.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s