IND I MØRKET

Forside02IMAG0083Så kom den store dag, hvor jeg modtog kasserne med Ind i mørket – min første novellesamling på dansk. Ja, ti års forlag, og dette er første gang jeg udgiver en samling af egne noveller. Ikke nok med at mit navn står på ryggen af en bog, næ, alle fortællingerne er skam også skrevet af mig. Puha, det er noget nyt. Den udkommer på fredag.

Jeg skal ærligt indrømme at jeg selv synes, det er blevet en flot bog. Fra inderst til yderst. Nå ja, med  historier i den klart mere dystre ende af skalaen. Måske den endda kan provokere en læser eller to?

Her er bagsideteksten:

Eksistentiel horror og forhold i forfald.

En kvinde får stjålet  sine drømme.

Et par jager i nattelivet.

#twitterhorror.

En shibarikunstners groteske værker åbner  døren til det hinsides.

En ensom ægtemand går over rotter i en verden  langt under byen og i Sønderjylland vækkes urgamle hemmeligheder til live.

Blodbanken befinder sig ikke på de sædvanlige, fine adresser. Nej, du finder den længere inde, i den gamle bydels lettere forvirrende labyrint. Du har nok været der før og undret dig over hvorfor i alverden man ikke moderniserer den; de faldefærdige bygninger, som er om muligt endnu mere indhyllet i tristesse end resten af byen, de har potentiale for noget mere, noget større, noget nyere. Noget bedre. Det er derinde, i hjertet af byen, du finder Hr. Clegors blodbank.

Henrik Sandbeck Harksens har tidligere udgivet samlingen THE STRANGE FRANCO SANTANARIUM DE MARCO i USA. IND I MØRKET er hans debutsamling på dansk.

Det vil meget snart også være muligt at købe bogen online. Både på forlagets hjemmeside og i de større online-butikker. Jeg lægger links op, så snart det er oppe. I alle tilfælde kan jeg allerede nu (næsten-)afsløre at der sker noget helt særligt på fredag. Der er Kulturnat i København, og det skal da…

Men mere om det i næste blogindlæg 😉

Advertisements

One thought on “IND I MØRKET

  1. Pingback: IND I MØRKET: Harksen på Kulturnatten 2017 | Harksen's Blog of the Unspeakable

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s