IND I MØRKET: Harksen på Kulturnatten 2017

HSH_og_IND I MØRKETJeg har allerede fået en del forespørgsler om hvornår man kan købe min novellesamling Ind i mørket. Som tidligere nævnt udkommer den på fredag, fredag d. 13. oktober. Hæh – en fredag d. 13., så bliver det da ikke bedre. Så har man mulighed for det, kan man jo slå vejen forbi Kulturnatten i København, hvor jeg er at finde til arrangementet “En aften i det litterære skyggeland” på Københavns Hovedbibliotek. (Arrangementets Facebook-begivenhed.) Her kan man skaffe sig bogen til en god pris.

Det er et super spændende arrangement skabt i samarbejde mellem Københavns Hovedbibliotek, Dansk Horror Selskab og Forlaget Ulven og Uglen.

Som der står om begivenheden på hovedbibliotekets Facebook-kulturnatside :

Rum 2: En aften i det litterære skyggeland
Vi byder indenfor i det litterære skyggeland i samarbejde med forlaget Ulven og Uglen og Dansk Horror Selskab. Fantasy- og horrorlitteraturen henvender sig i den grad til voksne og bør tages seriøst af enhver bogelsker – ikke kun alle jer, der ser tv-serierne! Vi garanterer en festlig, eventyrlysten og gyselig atmosfære med masser af litteraturnørderi og kærlighed til genrelitteraturen.

Man kommer ikke uden om at det lyder spændende, vel?

Her er Dansk Horror Selskabs del af programmet, hvor jeg også er at finde. Som du kan se, er der en række meget spændende personer og emner. Så hvad vil være bedre at bruge sin fredag aften på? Og, igen, ligefrem fredag d. 13.? Ja, jeg spørger bare.

Dansk Horror Selskab

21.05 – 21.25 Henrik S. Harksen fortæller om kultforfatteren H.P. Lovecraft

21.35 – 21.55 Forfatter og tegner John Kenn Mortensen fortæller om sit forfatterskab

22.05 – 22.25 Henrik S. Harksen debuterer denne aften på dansk med novellesamlingen Ind i mørket.

22.35 – 22.55 Forfatter og tegner Patrick Leis fortæller om sit forfatterskab

23.05 – 23.25 Forfatter Lars Ahn fortæller og læser op fra sit forfatterskab

I forbindelse med mit lille Lovecraft-arrangement kan man bagefter købe Lovecraft og Cthulhu Mythos bøger på dansk, hvis man skulle få lyst til det. Ind i mørket-arrangementet vil være oplæsning af en novelle fra samlingen samt nogle ord om min vinkel til historierne i bogen. Gennemgående temaer er eksistentiel horror, fremmedgørelse i parforhold… Mon ikke en Cthulhu Mythos historie også har sneget sig med? Nå ja – og bagefter kan man købe bogen til en særdeles favorabel pris 🙂

Jeg håber at vi ses. Det bliver vildt (u)hyggeligt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s