THELEMA – en okkult roman

Thelema_TEST_COVER04

Forsiden er endnu ikke færdigdesignet.

Det er med stor glæde, at jeg løfter sløret for en roman, som udkommer på H. Harksen Productions i næste måned.

Det drejer sig om den okkulte roman Thelema, som er skrevet af Martin Wangsgaard Jürgensen, kendt for bloggen Fra sortsand, men også for en række fantastiske horror-noveller og den gotiske roman Åndemanerne.

Jürgensen er en af landets dygtigtste og modigste forfattere og jeg tør godt love, det er en roman, hvis lige vi ikke før har set i Danmark!

Kunstneren Konrad møder de mystiske og dragende kvinder, Mia og Suzanna, og han føres ind i en verden, hvor seksualitet og mørk magi forenes. Snart er han medlem af en makaber kult med en guru, som bestemmer over liv og død.
Konrad bor i København og har mistet sin kæreste Rebecca. Han er dybt ulykkelig. Et tilfældigt møde på en galleriudstilling af hans seneste kunstværker får ham i kontakt med nye sider af sin kreativitet og seksualitet. Under kvindernes kyndige behandling anes snart omridset af en anden verden. Vejen ind til den verden går gennem en hemmelighedsfuld kult med en karismatisk leder. Det er en kult med Ypperstepræstinder, Magikere og Døden. Lederen er farlig, men han ved noget om Konrads særlige evner.
Alt imens Rebecca kalder på Konrad fra det hinsides. Kalder hun fra Thelema?
Wangsgaard_underskrift_E17

Martin Wangsgaard Jürgensen underskriver kontrakt med forlaget.

Hvis der er nogen, som nu tænker “hm, det lyder da til at være inspireret af en okkultist som Aleister Crowley”, så er det ikke helt ved siden af. Inspireret af, men helt sin egen, sådan kan romanen bedst beskrives. Så du kan allerede nu regne ud, at det er en spændende rejse man begiver sig ud på ved læsning af romanen.

Dette, og meget mere, vil man i øvrigt kunne høre mere om på Krimimessen 2018 i Horsens, hvor han vil være at finde på programmet. Mere om det senere 😉

Thelema forventes udgivet i sidste halvdel af december. Endelig dato vil blive annonceret snart.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s