IND I MØRKET anmeldelser:-)

Forside02Er du til gru og uhygge hvor nerveenderne strammes og tankerne vrides ubarmhjertigt, er denne novellesamling ren guf.

Det var med stor spænding — ja, jeg indrømmer det, ligefrem nervøsitet — at jeg sendte min første novellesamling på dansk, Ind i mørket, ud i verden.

Bibliotekerne er begyndt at bestille den hjem, og det går over al forventning! Det er jeg meget taknemmelig over. Samlingen har fået en ualmindelig flot lektørudtalelse med på vejen. Jeg må ikke citere den fulde tekst, men se også lige dette brudstykke:

For unge og voksne læsere af horror og gys … Meget vellykket debutsamling…

IMAG0083

Det kan da ikke blive flottere. Det kommer lidt bag på mig at samlingen også anbefales til unge læsere (og ikke blot voksne), men hey, jeg klager ikke 🙂

Der er også dukket to meget positive anmeldelser op på nettet. På Goodreads får bogen 4 ud af 5 stjerner af en anmelder, som har taget sig tid til at skrive en grundig og reflekteret anmeldelse. Herunder overvejelser om, hvordan den sidste “historie” i samlingen, “Virkeligheden”, skal læses og forstås. Den kalder han (med rette) for “et lyrisk eksperiment”.

Alle karakterer i novellesamlingen er på en eller anden fanget (af en form for ondskab), hvad enten det er euforiserende blod fra en forunderlig blodbank, mord, begær efter at kende universets inderste hemmeligheder, alkoholisme eller sex, så er de alle underlagt noget, der har kontrol over dem (og de ”falder” alle sammen) … Bogen har klart givet mig mod på at undersøge den danske “horror-scene”…

Han fremhæver desuden at samlingen stilmæssigt spænder vidt. Mange tak, Thomas Kampmann Olsen.

HSH_og_IND I MØRKETGyseren har Jette Holst også rost bogen. Også hun skriver at samlingen spænder vidt, lige fra “æterisk horror” til “dampende erotiske natteliv” og “Lovecraftsk horror i en dansk nyfortolkning.”

Harksen skriver godt og Ind i mørket både underholder, overrasker, afføder væmmelse og giver noget at tænke over. Og det er lige præcis dét, horror skal …

I begge anmeldelser fremhæves desuden bogens layout og design. Det er jeg rigtig glad for; det er vigtigt for den stemning jeg ønskede at sætte læseren i. Mange tak for de pæne ord.

Får du lyst til at købe bogen nu? Jamen, så kan du skaffe den direkte fra forlaget H. Harksen Productions eller i din allerede etableret favorit-onlinebutik, så som Saxo.com, gucca.dk, WilliamDam.dk og Plusbog.dk.

Glædelig jul og god læselyst:-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s