IND I MØRKET: Udsolgt

RoskildeBib_INDIMØRKET_Pedersen18

Roskilde Bibliotek. Foto: forfatter Lars Ahn Pedersen.

Min første novellesamling med egne skriverier på dansk, Ind i mørket, er allerede udsolgt! Efter blot godt og vel tre måneder. Det gør den til forlagets hurtigst sælgende bog. Stærkt efterfulgt af Thomas Strømsholts roste og prisvindende Dr. Wunderkammers oversættelser.

 

Det er muligt at man kan finde et enkelt eksemplar i en online butik et sted, men ellers er det det med disse to førsteudgivelser.

Tak til alle, som har købt bøgerne.

Jeg har fået tilsendt nogle billeder, hvor man kan se at biblioteker rundt om i landet har været så venlige at fremhæve Ind i mørket i deres Nyheder-samling. Her Randers Bibliotek og Roskilde Bibliotek. Ligeledes har Vejle Bibliotekerne fremhævet den i deres forslag til, hvad man som voksen læser med fordel bør læse.* Interessen er tydeligvis stor. Mange tak. Det er jeg meget taknemmelig over.

RandersBib_INDIMØRKET_Krogsøe18

Randers Bibliotek. Foto: Bibliotekar og forfatter Jacob Krogsøe.

Der arbejdes nu på at få både Ind i mørket og Dr. Wunderkammers oversættelser udgivet i 2. oplag. De forventes at komme fra tryk i starten af januar. Ind i mørket kan allerede nu forudbestilles fra forlaget.

Ligeledes arbejdes der på 2. udgaven af Anders Edalis’ stemningsfulde og tankevækkende gotiske krimi Når tiden ender. Så den kommer også snart.

Der er i det hele taget en række udgivelser på vej de næste måneder. Også af forlagets engelsksprogede udgivelser. Det vil de næste blogindlæg dreje sig om.

(Teksten fortsætter under slideshowet.)

This slideshow requires JavaScript.

2017 var – kvantitativt – et lidt sløjt år for H. Harksen Productions.** Men jeg skal da lige love for at 2018 tager revance!

*Det er også værd at fremhæve at Lars Kramhøfts fantasyroman Djævlens hjerte også nævnes er. Sådan! (Det er for øvrigt en hardcover, ikke paperback, som den åbenbart er kategoriseret som.)

**Men altså, c’mon, Strømsholts bog vandt Dansk Horror Selskabs pris for Årets Danske HorrorudgivelseKrimimessen i 2017, Horsens, og bogen solgte fantastisk. Så man kan ikke beskylde året for at være et skidt år for forlaget 🙂 Prisen bliver i øvrigt uddelt igen i år på Krimimessen 2018.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s