SØVNLØSE SPOR af Gazelle Buchholtz

9788797038895Det er med stolthed og stor glæde, at jeg kan præsentere en ny forfatter. Med Søvnløse spor har Gazelle Buchholtz skrevet en fabulende og samtidig meget jordnær bog, som bedst kan karakteriseres som magisk realisme. Formen bevæger sig i grænselandet mellem roman og novelleformatet. Det er en fængende, litterær oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.

Fra bogens bagside:

En bog om klimakrise og skrøbelige sind i en verden, der er begyndt at slå sprækker.

Den unge kvinde kan ikke sove. Da Thorkild forsvinder ind i skyggen af cafeens bogreol begynder  hun at læse historierne i reolen.  En rejse tager sin begyndelse. En litterær Pandoras Æske åbnes, der er fortællinger i fortællingen.  Andre mennesker slutter sig til den søvnløse kvinde, og snart flyder fiktion og virkelighed sammen.

Mine planer og bådens udstyr kan ikke leve op til alt det ukendte, der undervejs rusker løs i liv og lemmer. Ind imellem er det eneste jeg kan gøre at klamre mig fast.

SØVNLØSE SPOR er Gazelle Buchholtzs enestående debutroman. Det er magisk realisme med et skarpt blik for den tid vi lever i, fortalt med kærlighed til fortællingens magi og følsomme mennesker.

Søvnløse spor kan købes via forlagets hjemmeside: H. Harksen Productions. Bestiller du den inden 1. september sparer du forsendelsesomkostningerne. Søvnløse spor kan naturligvis også købes i de andre bogbutikker på nettet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s