Teddy Vork + gotisk krimi = NATLIG

Forfatter Teddy Vork, Esbjerg, 23/10/2012, FOTO: OLE JOERN / REDSTAR

Foto af Teddy Vork taget af Red Star Photo

(Danish post.)

Det er med stor glæde at jeg nu kan afsløre en ny forfatter til forlaget H. Harksen Productions’ udgivelser af gotisk krimi: Teddy Vork.

Teddy Vork er en af Danmarks absolut bedste forfattere i den dystre ende af de fantastiske fortællinger. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er stolt over at kunne præsentere en så stor kapacitet inden for dansk litteratur og jeg ser meget frem til samarbejdet med ham.

Arbejdstitlen på hans gotiske krimi er Natlig. En skøn titel, som giver dejligt grumme associationer. Og tro mig, den idé til, som Vork har præsenteret for mig, er rigtig, rigtig fed. Mange af jer vil allerede vide, at en Vork historie både har et spændende og velkonstrueret plot og en særlig, fin sans for det danske sprog. En sjælden egenskab.

I kan med andre ord godt begynde at glæde jer. Også selvom der ikke er sat nogen dato på udgivelsen endnu;-)

wpid-PIX_front-cover-udkastFINAL3.jpgJeg har tidligere haft fornøjelsen af at samarbejde med Vork. Hans novelle, “Den usynlige verdens undere”, er en af grundene til, at mit nygotiske, litterære antologieksperiment Pix: nygotiske skæbner er nomineret til Årets Danske Horrorudgivelse 2013. En pris som uddeles på Krimimessen i Horsens første weekend i april.

Har du læst Vorks andre udgivelser, men ikke denne antologi? Jamen, så er det da vist på tide, synes du ikke? Pix: nygotiske skæbner er smækfyldt med mørke, skævt vinklede fortællinger som foregår i vor tid. Alt sammen med en gotisk vinkel ulig noget andet vi er vant til i dansk litteratur.

Vork_Tellerup_EXVork har i flere år været hos forlaget Tellerup. Her har han udgivet flere rigtig gode bøger, hvoraf to af dem stadig kan skaffes. Hvis ikke du allerede har læst dem, så tøv ikke med at klikke ind på Tellerups hjemmeside og køb Ex og Diget.

Han har også bidraget til Tellerups spændende antologier horror.dk, Velkommen til dybet og Historier til drenge.

Teddy Vork er cand. mag. i engelsk, litteraturvidenskab og skrivekunst. Han bor med sin kone og søn i Esbjerg.

2 thoughts on “Teddy Vork + gotisk krimi = NATLIG

Leave a comment